Urządzenia i Akcesoria
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
6 porties
Składniki
-
kalfsgebraad uit de schouder1500 g
-
zongedroogde tomaten (± 18 tomaten)25 g
-
teentje knoflook1
-
verse basilicum60 g
-
rucola60 g
-
olijfolie200 g
-
zonnebloempitten100 g
-
zout2 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
-
uien gehalveerd240 g
-
courgette in blokjes550 g
-
aubergine in blokjes450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
216.8 mg
Białko
79.7 g
Kalorie
3804.7 kJ /
913.8 kcal
Tłuszcz
59.7 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ouders verwennen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Brak ocen
Chicago deep dish-pizza
Brak ocen
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Bearnaisesaus
15 min
Hollandaisesaus
15 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Soubisesaus
Brak ocen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen