Urządzenia i Akcesoria
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
1000 kJ /
239 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
48.1 g
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Gevulde groenten
1 godz. 20 min
Geraspte Parmezaanse kaas
5 min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Mexicaanse kippensoep
40 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 godz. 15 min
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 godz. 15 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min