Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olijfolie
- 1000 g groene asperges, in stukken (± 3 cm)
- 2 teentje knoflook
- 10 g suiker
- 60 g uien, gehalveerd (1 kleine ui)
- 100 g boter, in stukken
- 150 g aardappelen, in stukken
- 100 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en drooggedept
- 400 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 10 g citroensap
- 1 tl gemalen peper, naar eigen smaak
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 30 g pijnboompitten
- 1 verse rode chili, ontdaan van zaadjes, gehakt
- 150 g room, min. 30% vet
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1379 kJ / 330 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 706 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Erwtensoep met crème fraiche en knapperige ham
1h
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Brak ocen
Snelle kaassoufflés
45 min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min
Aspergesoep met citroen
55 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen