Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bladerdeeg (zie tip)
- bloem, voor de vorm
- boter, voor de vorm
- 300 g roomkaas met kruiden (type Boursin)
- 3 snuifjes zout
- 3 snuifjes gemalen peper
- 2 courgettes
- 2 wortelen
- 1 aubergine
- 1 tomaat, geel
- 1 tomaat, groen
- 1 scheutje olijfolie
- 10 - 12 verse basilicumbladeren
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1919.2 kJ / 461.2 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 35.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 5.2 g
- Sód
- 373.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40min
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Champignon en spinazie lasagne
Brak ocen
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Vegan Caesar saladedressing
Brak ocen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1h