愛爾蘭燉牛肉

愛爾蘭燉牛肉

4.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    10 克
  • 培根 ,切段(約3公分)
    100 克
  • 小牛肩肉 ,切塊(約2.5公分)
    600 克
  • 奶油
    15 克
  • 蒜頭 ,拍扁
    10 克
  • 洋蔥 ,切塊(約2公分)
    250 克
  • 蕃茄醬
    20 克
  • 麵粉
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
    200 克
  • 西洋芹 ,切塊(約2公分)
    100 克
  • 乾燥百里香
    1 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • (依個人口味調整)
    ¾ - 1 茶匙
  • 黑啤酒
    440 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 505.2 kcal / 1946.2 kJ
Białko 35.2 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...