
Urządzenia i Akcesoria
愛爾蘭燉牛肉
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油10 克
-
培根 ,切段(約3公分)100 克
-
小牛肩肉 ,切塊(約2.5公分)600 克
-
奶油15 克
-
蒜頭 ,拍扁10 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)250 克
-
蕃茄醬20 克
-
麵粉15 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)200 克
-
西洋芹 ,切塊(約2公分)100 克
-
乾燥百里香1 茶匙
-
乾燥月桂葉1 片
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 (依個人口味調整)¾ - 1 茶匙
-
黑啤酒440 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
505.2 kcal /
1946.2 kJ
Białko
35.2 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

肉料理食帖
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan