
Urządzenia i Akcesoria
鼎湖蒸素餃
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
10 個
Składniki
-
紅蘿蔔 切塊40 克
-
青江菜 切段80 克
-
新鮮香菇 切塊60 克
-
新鮮黑木耳20 克
-
芹菜20 克
-
冬粉 泡軟,切小段(約1公分)20 克
-
鹽1 茶匙
-
細砂糖1 茶匙
-
香油 少許
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
水餃皮10 張
-
水500 克
-
香油 少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
47 kcal /
200 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan