
Urządzenia i Akcesoria
Tortilla di patate (vegana)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
8 porzioni
Składniki
-
di farina di ceci30 g
-
di farina di mais30 g
-
di bicarbonato di sodio½ cucchiaino
-
di aceto di vino bianco½ cucchiaino
-
di acqua100 g
-
di sale½ - 1 di cucchiaino
-
di cipolla rossa in quarti100 g
-
di olio extravergine di oliva100 g
-
di patate pelate e a fette (3-4 mm)250 - 300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
197 kcal /
777 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
8.3 g
Węglowodany
24.4 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
507.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Buono, senza
80 Przepisów
Włochy
Włochy