
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Σάλτσα ηλιόσπορου
- 50 γρ. ηλιόσπορους
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 200 γρ. γιαούρτι
- ¼ κ.γλ. μουστάρδα σε σκόνη
- ½ κ.γλ. θαλασσινό αλάτι
- μαύρο πιπέρι, αλεσμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Μπιφτεκάκια γαλοπούλας
- 30 γρ. ψωμί, ελαφρώς μπαγιάτικο χωρίς κόρα
- 1 κρεμμύδι (περίπου 160 γρ.), κομμένο στα 4
- 20 γρ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. κιμά γαλοπούλας
- 1 κ.γλ. ρίγανη, αποξηραμένη
- 20 γρ. νερό
- 40 γρ. κέτσαπ (βλ. συμβουλή)
- ½ κ.γλ. αλάτι
- 1 πρέζα μαύρο πιπέρι, αλεσμένο
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Συναρμολόγηση
- 12 φρατζολάκια μικρά, ή 12 ψωμάκια
- κέτσαπ για το άλειμμα
- μαρούλι iceberg ψιλοκομμένο (opcjonalnie)
- τυρί σε φέτες (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 μερίδα
- Kalorie
- 185.3 kcal / 778.2 kJ
- Białko
- 16 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Błonnik
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Sód
- 586.3 mg