
Urządzenia i Akcesoria
Feijão-verde em molho de tomate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
alho2 dentes de
-
cebola cortada em metades150 g
-
concentrado de tomate20 g
-
azeite40 g
-
tomate cortado em metades250 g
-
feijão-verde redondo cortado em pedaços (5 cm aprox.)500 g
-
açúcar1 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
pimenta½ c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
171.2 kcal /
716.1 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
18.8 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
604.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Viajar para a Turquia
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia