Conejo en salmorejo

Conejo en salmorejo

4.4 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 9 godz.
4 raciones

Składniki

  • 1 conejo (aprox. 1000 g) en trozos de 4-5 cm
  • 2 hojas de laurel secas
  • 8 dientes de ajo
  • 20 g de sal gorda
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
  • 1 cucharada de pimentón
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 cucharada de tomillo seco
  • ½ cucharada de comino molido
  • 100 g de vinagre de vino tinto
  • 300 g de vino blanco
  • 50 - 100 g de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 2057.2 mg
Białko 36 g
Kalorie 1852 kJ / 443 kcal
Tłuszcz 30.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 7.6 g
Węglowodany 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...