焗烤花椰菜飯
TM6 TM5

焗烤花椰菜飯

4.2 (5 ocen)

Składniki

  • 800 克 白花椰菜,取小朵
  • 30 克 油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 義大利綜合香料 (opcjonalnie)
  • 70 克 起司絲

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1879.1 kJ / 449.6 kcal
Białko
24.7 g
Węglowodany
18.7 g
Tłuszcz
32 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
8.4 g
Sód
3030.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy