焗烤花椰菜飯

焗烤花椰菜飯

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 白花椰菜,取小朵
    800 克
  • 30 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 義大利綜合香料 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 起司絲
    70 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 449.6 kcal / 1879.1 kJ
Białko 24.7 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 18.7 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 3030.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...