鮮蝦番茄義大利麵

鮮蝦番茄義大利麵

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    12 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 罐裝番茄碎 ,(1 罐)
    400 克
  • 不甜白酒
    160 克
  • ½ 茶匙
  • 2 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 新鮮羅勒
    10 克
    10 克 新鮮九層塔
  • 乾燥奧勒岡
    1 小撮
  • 去殼蝦仁
    250 克
  • 1500 克
  • 乾義大利麵 ,直麵或細扁麵
    350 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 493.1 kcal / 2063.1 kJ
Białko 21.1 g
Tłuszcz 9.6 g
Węglowodany 72.4 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1544.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...