
Urządzenia i Akcesoria
干貝醬
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
1 罐
Składniki
-
乾干貝 ,洗淨,瀝乾130 克
-
水250 克
-
紅蔥頭 ,去皮,對切40 克
-
蒜頭100 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段(約2公分)40 克
-
乾辣椒 ,切段(約1公分)10 克
-
油120 克
-
蝦米 ,洗淨,泡水後瀝乾30 克
-
米酒50 克
-
蠔油20 克
-
醬油10 克
-
黑糖15 克
-
黑胡椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 罐
Kalorie
1838.4 kcal /
7684.6 kJ
Białko
100.7 g
Tłuszcz
125 g
Węglowodany
81.3 g
Błonnik
14.2 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Sód
6226.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan