Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura

Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura

5.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 unidades

Składniki

  • cenoura ralada
    200 g
  • beterraba cozida ralada
    100 g
  • pepino cortada em rodelas finas
    80 g
  • sumo de limão
    40 g
  • Pimenta q.b.
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • ovos
    6
  • claras de ovo
    6
  • farinha de tapioca
    150 g
  • azeite
    30 g
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • dentes de alho
    2
  • cogumelos brancos
    300 g
  • folhas de manjericão
    15 g
  • noz torrada picada
    50 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 299.4 kcal / 1252.7 kJ
Białko 12.2 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 32.1 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 726.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...