Vegetable stock paste

Vegetable stock paste

4.7 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
1 bottle

Składniki

  • Parmesan cheese (opcjonalnie) cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • celery stalks cut into pieces
    200 g
  • carrots cut into pieces
    250 g
  • onions cut into halves
    100 g
  • tomatoes cut into pieces
    100 g
  • courgettes cut into pieces
    150 g
  • garlic clove
    1
  • fresh mushrooms
    50 g
  • dried bay leaf (opcjonalnie)
    1
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only
    6 sprigs
  • fresh parsley
    4 sprigs
  • coarse salt
    120 g
  • water
    30 g
  • olive oil
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 bottle

Kalorie 533 kcal / 2226 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 18.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...