Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
cauliflower florets680 g
-
garlic cloves2
-
water45 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
ghee (see Tip)1 tbsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
445.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
434.9 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb Thanksgiving
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Marinara Sauce
40 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Hash Brown Potato Cake
Brak ocen
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Cauliflower Mash
25 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10 min
Cauliflower mash
25 min
Cauliflower Rice
10 min