Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
cauliflower florets680 g
-
garlic cloves2
-
water45 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
ghee (see Tip)1 tbsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
445.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
434.9 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Low Carb Thanksgiving
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Cauliflower Mash
25 min
Layered Mexican dip
25 min
Celery salt
20 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Artichokes Romana
50 min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Mushroom Risotto (TM6)
40 min