Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower Mash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces30 g
-
cauliflower florets680 g
-
garlic cloves2
-
water45 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste1 pinch
-
ghee (see Tip)1 tbsp
-
chive, fresh chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
445.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
434.9 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Broccoli
25 min
Pickled red onions
1 godz. 50 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Chicken and leek pot pies
1 godz. 15 min
Creamy potato mash
30 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
No fail mash potato
20 min
Classic beef burgers
1 godz.
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 godz. 10 min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 min