
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
œufs3
-
de sucre en poudre80 g
-
de poudre d'amande150 g
-
d'eau de fleur d'oranger15 - 20 g
-
zeste d'orange râpé1
-
d'arôme d'amande amère5 gouttes
-
de sel1 pincée
-
de miel20 g
-
de mascarpone50 g
-
de beurre mou voire pommade75 g
-
d'amandes effilées30 g
-
de sucre glace maison2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
334.6 kcal /
1395.9 kJ
Białko
7.3 g
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
20.5 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Sód
84.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja