Babka chocolat-caramel

Babka chocolat-caramel

4.5 53 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
10 parts

Składniki

  • de lait
    120 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    365 g
  • de sirop d'agave
    80 g
  • de sel
    1 pincée
  • œuf
    1
  • de beurre doux coupé en morceaux
    90 g
  • de sucre en poudre
    80 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    40 g
  • de fleur de sel
    1 pincée
  • de chocolat détaillé en morceaux
    50 g
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 365.9 kcal / 1530.5 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 42.8 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Sód 150.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...