Babka chocolat-caramel

Babka chocolat-caramel

4.6 64 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
10 parts

Składniki

  • 120 g de lait
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 365 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 80 g de sirop d'agave
  • 1 pincée de sel
  • 1 œuf
  • 90 g de beurre doux coupé en morceaux
  • 80 g de sucre en poudre
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 40 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 1 pincée de fleur de sel
  • 50 g de chocolat détaillé en morceaux
  • 1 jaune d'œuf

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 150.2 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1530.5 kJ / 365.9 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 11.4 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...