Muffins anglais à la farine complète

Muffins anglais à la farine complète

4.6 102 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 morceaux

Składniki

  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • d'eau
    150 g
  • de farine de blé complet (T110) et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de lait
    200 g
  • de semoule de blé dur fine
    50 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 201 kcal / 848 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...