Urządzenia i Akcesoria
Pork Stuffing Balls
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin only, to taste½ - 1
-
bread torn in pieces110 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
smoked bacon diced (1 cm)60 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing15 g
-
pine nuts60 g
-
pork mince broken in pieces900 g
-
whipping cream80 g
-
large eggs2
-
water750 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
2106.2 kJ /
503.4 kcal
Tłuszcz
39.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meringue Topped Mince Pies
55 min
Red Onion Gravy
25 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Cauliflower Cheese
50 min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45 min
Cauliflower cheese
55 min
Christmas Bread Sauce
15 min
Chunky Coleslaw
5 min
Sausage Rolls
1 godz. 10 min
Toad in the Hole
1 godz.