Urządzenia i Akcesoria
Indochine Chicken Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, unsalted80 g
-
limes juice only4
-
palm sugar3 tsp
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fish sauce1 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
water plus extra for soaking1600 g
-
chicken breasts boneless and skinless, halved on the grain700 g
-
onions thinly sliced60 g
-
water cold, for soaking
-
dried rice noodles200 g
-
water hot, for soaking
-
fresh mint leaves15 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Curry Chicken
55 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 Std. 50 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 Std.
Sweetcorn & Chorizo Chowder
1 Std.
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 Std.