Indochine Chicken Salad
TM5 TM6

Indochine Chicken Salad

4.6 (16 ocen)

Składniki

  • 80 g peanuts, roasted, unsalted
  • 4 limes, juice only
  • 3 tsp palm sugar
  • 1 fresh chilli, thinly sliced
  • 1 Tbsp fish sauce
  • 1 tsp ground black pepper
  • 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 60 g onions, quartered
  • 2 garlic cloves
  • 1600 g water, plus extra for soaking
  • 700 g chicken breasts, boneless and skinless, halved on the grain
  • 60 g onions, thinly sliced
  • water, cold, for soaking
  • 200 g dried rice noodles
  • water, hot, for soaking
  • 15 g fresh mint leaves
  • ½ bunch fresh coriander leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2096 kJ / 501 kcal
Białko
42 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy