Urządzenia i Akcesoria
Indochine Chicken Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, unsalted80 g
-
limes juice only4
-
palm sugar3 tsp
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fish sauce1 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
water plus extra for soaking1600 g
-
chicken breasts boneless and skinless, halved on the grain700 g
-
onions thinly sliced60 g
-
water cold, for soaking
-
dried rice noodles200 g
-
water hot, for soaking
-
fresh mint leaves15 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Wonton Soup
1 godz.
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1 godz.
Thai Fishcakes
1 godz. 10 min