Urządzenia i Akcesoria
Indochine Chicken Salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
peanuts, roasted, unsalted80 g
-
limes juice only4
-
palm sugar3 tsp
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fish sauce1 Tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
onions quartered60 g
-
garlic cloves2
-
water plus extra for soaking1600 g
-
chicken breasts boneless and skinless, halved on the grain700 g
-
onions thinly sliced60 g
-
water cold, for soaking
-
dried rice noodles200 g
-
water hot, for soaking
-
fresh mint leaves15 g
-
fresh coriander leaf½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2096 kJ /
501 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Steak au Poivre
20 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Salmon Tartare
25 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min