
Urządzenia i Akcesoria
Curried Parsnip Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
parsnips cut in pieces (3 cm)350 g
-
onion quartered60 g
-
curry powder (e.g. Madras)1 tsp
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid vegetable stock (see tip)750 g
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream (opcjonalnie)20 g
-
croutons (opcjonalnie)60 g
-
fresh chives (opcjonalnie) snipped in lengths (3 mm)1 heaped Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
165.3 kcal /
691.4 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
275.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Creamy tomato soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min