Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
olive oilunsalted butter diced20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.3 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
440.2 kJ /
105.2 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Creamy Tomato Soup
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Mashed Potatoes
45 min
Vegetable soup
35 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min