Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable Soup

4.4 ( 161 ocen )

Składniki

  • 300 g potatoes cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes halved
  • 80 g onions quartered
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper to taste
  • 600 g water adjust to taste (see tip)
  • 20 g unsalted butter diced
    lub olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
105.2 kcal / 440.2 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
17.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Sód
346.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy