Vegetable Soup
TM6 TM5 TM31

Vegetable Soup

4.4 (160 ocen)

Składniki

  • 300 g potatoes, cut in pieces (see tip)
  • 100 g tomatoes, halved
  • 80 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces
  • 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
  • ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
  • 600 g water, adjust to taste (see tip)
  • 20 g unsalted butter, diced
    lub olive oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
440.2 kJ / 105.2 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
17.2 g
Tłuszcz
3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Błonnik
3.6 g
Sód
346.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy