Carrot and Coriander Soup
TM31 TM5 TM6

Carrot and Coriander Soup

4.6 (348 ocen)

Składniki

  • 30 g red split lentils
  • ½ lemon, thin peelings of skin only
  • 2 cm fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
  • 300 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
  • 50 g onion, quartered
  • 50 g unsalted butter
  • 500 g vegetable stock
    lub 500 g chicken stock
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 sprigs fresh coriander, plus more for serving
  • 100 g milk
    lub 100 g single cream, plus more for serving (optional)
  • fresh coriander, for serving
  • single cream, for serving (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
654 kJ / 156 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
10.7 g
Tłuszcz
11.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy