
Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Coriander Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red split lentils30 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh root ginger cut in round slices (2 mm)2 cm
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
onion quartered50 g
-
unsalted butter50 g
-
liquid vegetable stock500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh coriander plus more for serving2 sprigs
-
milk100 g
-
fresh coriander for serving
-
single cream (opcjonalnie) for serving
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
156 kcal /
654 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
11.5 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Creamy tomato soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Pea and Mint Soup
20 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min