Urządzenia i Akcesoria
Beef Stroganoff
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)600 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
water30 g
-
cornflour10 g
-
½ tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard or other strong mustard (e.g. Dijon)1 tsp
-
cream200 g
-
pickled gherkins (opcjonalnie) cut in strips50 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1871 kJ /
449 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chilli Con Carne
35 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min