Urządzenia i Akcesoria
Beef Stroganoff
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
beef fillet steak cut in strips (1 cm x 1 cm x 4 cm)600 g
-
ground black pepper2 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
water30 g
-
cornflour10 g
-
½ tsp meat stock paste, homemademeat stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard or other strong mustard (e.g. Dijon)1 tsp
-
cream200 g
-
pickled gherkins (opcjonalnie) cut in strips50 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1871 kJ /
449 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Bolognese Sauce
1 godz. 15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Mashed Potatoes
45 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min