Crostata torronata

Crostata torronata

4.7 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 fette

Składniki

Pasta frolla
  • di farina tipo 00
    300 g
  • di burro freddo, a tocchetti
    150 g
  • di zucchero
    120 g
  • tuorli
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di lievito in polvere per dolci
    3 g
Ripieno
  • di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi
    200 g
  • di zucchero
    200 g
  • di albumi (circa 4 albumi)
    135 g
  • di frutta candita mista a tocchetti
    200 g

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 435.9 kcal / 1823.9 kJ
Białko 5.9 g
Tłuszcz 68.1 g
Węglowodany 22.6 g
Błonnik 88.1 g
Tłuszcz nasycony 17.4 g
Sód 2.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...