
Urządzenia i Akcesoria
Crostata torronata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
12 fette
Składniki
Pasta frolla
-
di farina tipo 00300 g
-
di burro freddo, a tocchetti150 g
-
di zucchero120 g
-
tuorli3
-
di sale1 pizzico
-
di lievito in polvere per dolci3 g
Ripieno
-
di cioccolato fondente (50% di cacao) a pezzi200 g
-
di zucchero200 g
-
di albumi (circa 4 albumi)135 g
-
di frutta candita mista a tocchetti200 g
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
435.9 kcal /
1823.9 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
68.1 g
Węglowodany
22.6 g
Błonnik
88.1 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
2.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby® RockStars
5 Przepisów
Włochy
Włochy