Potted Eggs with Spinach and Bacon
TM6 TM5

Potted Eggs with Spinach and Bacon

4.3 (44 oceny)

Składniki

  • 10 g olive oil, plus extra for greasing
  • 80 g bacon lardons
  • 80 g fresh spinach leaves
  • 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only, to taste
  • 30 g milk
  • 8 medium eggs
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 700 g water
  • 6 slices bread, toasted, buttered

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1101 kJ / 263 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy