Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50 min
Fish and Herb Parcel
35 min
Salmon Tartare
25 min
Sicilian Salad
30 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min