Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14.2 g
Kalorie
1101 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Tuna-stuffed Tomatoes
35 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Sweet beet
15 min
Salad with Bacon, Watermelon and Yoghurt Dressing
20 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min