
Urządzenia i Akcesoria
Potted Eggs with Spinach and Bacon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing10 g
-
bacon lardons80 g
-
fresh spinach leaves80 g
-
fresh tarragon leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
milk30 g
-
medium eggs8
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
water700 g
-
bread toasted, buttered6 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
263 kcal /
1101 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sardine Sandwich Filling
5 min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
30 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Sicilian Salad
30 min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2 godz. 30 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min
Tuna Niçoise Toasts
3 godz.
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Avocado and Basil Dressing
10 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 min