Torta di bietole e pecorino in padella

Torta di bietole e pecorino in padella

4.7 105 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 fette

Składniki

Impasto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 100 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 60 g di pecorino a pezzi
  • 100 g di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di bietole lessate e strizzate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 391.9 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 746.2 kJ / 178.3 kcal
Tłuszcz 8.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...