Wersje kompatybilne
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cipolle caramellate, miele e succo di limone
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a listarelle
- 80 - 100 g di miele di acacia
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 60 g di aceto di vino rosso
- 70 g di succo di limone, spremuto fresco
- 600 g di palamita
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1277.8 kJ / 305.3 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 18.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 467.7 mg
Alternatywne przepisy
Orecchiette ai totani su crema di fagioli cannellini
1h
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Tartine con tonno sottovuoto, cipolle in agrodolce e crema di formaggio
1h
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1h
Ravioli ai carciofi con sugo di gamberi
2h
Lasagna di gamberi monoporzione
1h 30min
Gyoza
1h
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Bevanda a base di arachidi e pancakes alle arachidi
8 Std. 55 Min
Spaghetti alle vongole
4sa 40 dk