
Urządzenia i Akcesoria
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di scalogno30 g
-
di vino rosso150 g
-
di carote pelate e a listarelle (1x7 cm)300 g
-
filetto di maiale (500 g circa, Ø 6 cm)1
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe bianco macinato½ cucchiaino
-
di acqua130 g
-
di dado per brodo di carne½ cucchiaino
-
bacche di ginepro (opcjonalnie)8
-
di confettura di ciliegie25 g
-
di burro20 g
-
di amido di mais (maizena)1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
250 kcal /
1047 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menù di primavera
13 Przepisów
Włochy
Włochy