
Urządzenia i Akcesoria
Kompot wiśniowy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porcji
Składniki
-
wiśni, świeżych bez pestek (patrz wskazówka)800 g
-
wody1200 g
-
cukru75 - 125 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
98.4 kcal /
411.6 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
24.7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
9.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JEDZ SEZONOWO - LATO
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mizeria do słoików (TM5)
2 godz. 25 min
Sałatka szwedzka z krojonych ogórków (TM5)
2 godz. 30 min
Ogórki w zalewie curry (TM6)
25 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50 min
Kompot gruszkowy (w słoikach na zimę)
50 min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 godz. 15 min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 min
Rosół z kaczki i pieczonych warzyw (z osłoną noża miksującego)
3 godz. 30 min
Sok z ciemnych winogron
40 min
Zapiekanki z pieczarkami i serem
40 min
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min