Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1874 kJ / 450 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Appel en citroen krans
50 Min
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 Min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Taart met peer en brie
1 Std. 10 Min
Rabarber-citroen cookies
1 Std.
Rabarber en gember gin fizz
336h 10min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min