
Urządzenia i Akcesoria
Rabarbertaart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
8 stuks
Składniki
De bakvorm
-
zachte boter om in te vetten½ el
De taart
-
hazelnoten150 g
-
suiker100 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
boter in stukken (2 cm)80 g
-
water60 g
-
zout¼ tl
-
rabarber geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)500 g
-
room, 25% v.g240 g
-
eieren2
-
maïzena (zetmeel)20 g
Wartości odżywcze na 1 stuk
Kalorie
450 kcal /
1874 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks