Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
De bakvorm
- ½ el zachte boter, om in te vetten
De taart
- 150 g hazelnoten
- 100 g suiker
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 80 g boter, in stukken (2 cm)
- 60 g water
- ¼ tl zout
- 500 g rabarber, geschild, indien nodig in de lengte gesneden (8 cm)
- 240 g room, 25% v.g
- 2 eieren
- 20 g maïzena (zetmeel)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1874 kJ / 450 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 29 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amandel Spritz-koekjes
1h
Appeltaart
1h
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Geflambeerde uientaart
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Keine Bewertungen
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1sa 30 dk
Rabarberijs
36h 25min
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Keine Bewertungen
Bessencurd
20 min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15 min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen