Urządzenia i Akcesoria
Ijs van amarenakersen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
4 porties
Składniki
-
suiker130 g
-
vanillestokje½
-
eierdooiers4
-
room, min. 30% vet250 g
-
volle yoghurt150 g
-
limoensap10 g
-
150 - 170 g kers, uit blik, uitgelekt (1 pot)amarena kers, op siroop uitgelekt (1 pot)150 - 170 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
1967 kJ /
467 kcal
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Koude lekkernijen
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rode en groene kerstkoekjes
2 godz. 20 min
Vruchtenroomijs
5 min
Ijs van bevroren fruit
5 min
Kippenbouillonpasta
45 min
Amandelverslaving
1 godz.
Caipirinha van mango
5 min
Ijs van chocolademousse
3 godz.
Abrikozenlikeur
30 min
Appels met cidersabayon
Brak ocen
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen
Slowcooken kalfsstoofpot
2 godz. 10 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min