Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g mosterdkorrels (geel)
- ½ tl zwarte peperkorrels
- ½ tl korianderzaad
- 300 g kleine vijgen, gehalveerd
- 100 g witte wijnazijn
- 30 g rietsuiker
- ½ tl zout
- Wartości odżywcze
- na 1 glas
- Kalorie
- 809 kJ / 193 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10 min
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Brak ocen
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15 min
Hummus van rode biet
10min
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Confituur van ananas en gember
40 min
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min