Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g melk
- ½ kubus verse gist (20 g)
- 50 g suiker
- 350 g bloem, plus extra om te bestrooien
- 50 g ongezouten boter, in stukken
- 1 ei
- 1 snuifje fijn zout
- bloem
- 2 el bloemsuiker
- ½ - 1 tl kaneel
- 1300 - 1500 g pruim, gehalveerd
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 Min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Vegan challah brood
2 godz. 30 min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Brak ocen
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Gebakken aardappelpuree monsters
Brak ocen
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Kruimeldeeg
5 dk
Brood
3 Std.