Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote

Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porties

Składniki

Deeg
  • boter in stukken (2 cm)
    50 g
  • bloem
    200 g
  • melk
    400 g
  • eieren
    4
  • maanzaad
    2 el
  • vloeibare honing
    2 el
  • zout
    ½ tl
Rabarbercompote
  • rabarber in stukken (3 cm)
    450 g
  • maïzena (zetmeel)
    1 tl
  • vanillesuiker (7 - 10 g)
    1 zakje
  • vloeibare honing
    3 el
  • water
    1 el
Pannenkoeken bakken
  • boter om te bakken
    1 el
  • ricotta
    250 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 21.7 g
Kalorie 2710 kJ / 647 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...