Urządzenia i Akcesoria
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 porties
Składniki
Deeg
-
boter in stukken (2 cm)50 g
-
bloem200 g
-
melk400 g
-
eieren4
-
maanzaad2 el
-
vloeibare honing2 el
-
zout½ tl
Rabarbercompote
-
rabarber in stukken (3 cm)450 g
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
vanillesuiker (7 - 10 g)1 zakje
-
vloeibare honing3 el
-
water1 el
Pannenkoeken bakken
-
boter om te bakken1 el
-
ricotta250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
21.7 g
Kalorie
2710 kJ /
647 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45 min
Pruimenjam
55 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Romige courgettensoep
35 min
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3 godz. 15 min
Gembersoep met rode paprika
50 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 min
Aardbeienjam
1 godz. 5 min