Urządzenia i Akcesoria
Rabarber, gember en citroen risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
1803 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Brak ocen
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 min
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Dim sum 'Sieuw mai'
Brak ocen
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min