Rabarber, gember en citroen risotto

Rabarber, gember en citroen risotto

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties

Składniki

  • extra vergine olijfolie
    40 g
  • rabarber dun gesneden
    200 g
  • risottorijst type Carnaroli
    320 g
  • witte wijn
    80 g
  • water
    800 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    1
  • zout
    1 tl
  • boter
    20 g
  • verse gember geraspt
    20 g
  • citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 6 g
Kalorie 1803 kJ / 431 kcal
Tłuszcz 14.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 67.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...