Urządzenia i Akcesoria
Rabarber, gember en citroen risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
extra vergine olijfolie40 g
-
rabarber dun gesneden200 g
-
risottorijst type Carnaroli320 g
-
witte wijn80 g
-
water800 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
boter20 g
-
verse gember geraspt20 g
-
citroen bij voorkeur biologisch, de geraspte schil1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
1803 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
12.5 g
Węglowodany
67.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Rabarber
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoenrisotto met spek
25 min
XXL kip pastei
1 godz. 55 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Mexicaanse limoensoep
40 min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Brak ocen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min