Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g extra vergine olijfolie
- 200 g rabarber, dun gesneden
- 320 g risottorijst, type Carnaroli
- 80 g witte wijn
- 800 g water
- 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 tl zout
- 20 g boter
- 20 g verse gember, geraspt
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, de geraspte schil
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1803 kJ / 431 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 67.9 g
- Tłuszcz
- 14.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Champagne crème cake
Brak ocen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 Std. 45 Min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1hod. 30min
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Aardbeien curryketchup
Brak ocen
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Kabeljauw in tomatensaus
30 Min