Rigatoni et sauce aux poivrons

Rigatoni et sauce aux poivrons

4.3 136 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 1 gousse d'ail
  • ½ bouquet de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
  • ¼ de bouquet d'origan frais (env. 5 g), effeuillé
  • 1 pot de tomates séchées à l'huile (de 280 g)
  • 250 g de poivrons rouges en morceaux (4cm)
  • 140 g d'oignons coupés en deux
  • 250 g d'eau
  • 40 g de concentré de tomates
  • 15 g de vinaigre balsamique
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à soupe de sel
  • 500 g de pâtes sèches (par. ex. rigatoni)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 24.9 g
Kalorie 3020 kJ / 721 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 125 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...