Rigatoni et sauce aux poivrons

Rigatoni et sauce aux poivrons

4.3 82 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • de thym, frais (env. 10 g), effeuillé
    ½ bouquet
  • d'origan frais (env. 5 g), effeuillé
    ¼ de bouquet
  • de tomates séchées à l'huile (de 280 g)
    1 pot
  • de poivrons rouges en morceaux (4cm)
    250 g
  • d'oignons coupés en deux
    140 g
  • d'eau
    250 g
  • de concentré de tomates
    40 g
  • de vinaigre balsamique
    15 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches (par. ex. rigatoni)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 721 kcal / 3020 kJ
Białko 24.9 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 125 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...