Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea

4.8 39 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni

Składniki

  • 650 g di pomodori maturi, a metà
  • 350 g di pesche mature, a pezzi
  • 40 g di peperone verde
  • 60 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 30 g di aceto
  • 1 cucchiaino di sale
  • 60 - 100 g di olio extravergine di oliva
  • 70 g di cetriolo pelato e a pezzi
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 8 cubetti di ghiaccio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 338.5 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 553.3 kJ / 132.3 kcal
Tłuszcz 10.4 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...