Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

Épluchage
  • de betterave crue coupée en deux (± 5 cm de large)
    800 g
  • d'eau
    600 g
Cuisson des betteraves
  • de sel selon vos goûts
    ½ c. à café
  • d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
    995 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 63.8 kcal / 268 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 628.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...