![Betteraves sous-vide (avec le Peeler) Betteraves sous-vide (avec le Peeler)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79e72b0c76e9e847a4df74afdfaf6362/Derivates/094a80649a21a1b036e9f753b5d55fa165d8c8cf.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 628.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits gâteaux en toile d'araignée
1h 5min
Sauce à salade au fromage bleu
10min
Salade de chou blanc (TM6)
15min
Le Belle bette, bonne mine (Métrique)
10min
Rillette de sardine au citron
5min
Salade de champignons crus (TM6)
25min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45min
Le Bonheur digestif (Métrique)
5min
Coleslaw au Découpe-Minute (TM6)
10min
Crème glacée végétale (Nice Cream) au matcha
Brak ocen
Le Triomphe matinal (Métrique)
10min
Salade de chou
10min