
Urządzenia i Akcesoria
Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Épluchage
-
de betterave crue coupée en deux (± 5 cm de large)800 g
-
d'eau600 g
Cuisson des betteraves
-
de sel selon vos goûts½ c. à café
-
d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)995 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
63.8 kcal /
268 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
628.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM Basique
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks