Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 11.2 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 628.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flipbook Digital CA #1
2h
Gratin de poisson et pommes de terre (TM6)
1h 10min
Salade de champignons crus (TM6)
25 min
Poulet piri-piri avec salade de crudités
7 godz. 20 min
Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)
20 min
Boisson detox (ventre plat) (TM5/6 Metric)
25 min
Booster Immunitaire
5 min
Salade de chou
10 min
Petits pains mollets
2h 15min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10 min
Salade de poulet, amandes et canneberges
15min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min