Zoete aardappelschotel met de Peeler
TM6

Zoete aardappelschotel met de Peeler

(Brak ocen)

Składniki

Pecannotencrumble-topping

  • 115 g bloem
  • 115 g boter, in blokjes, en iets meer om in te vetten
  • 60 - 70 g donkerbruine suiker, naar eigen smaak
  • 85 g pecannoten, gehakt

Zoete aardappelvulling

  • 680 g zoete aardappelen, in halve manen (2,5 cm dik)
  • 1110 g water
  • 115 g boter, in blokjes
  • 115 g volle melk
  • 30 - 60 g donkerbruine suiker, naar eigen smaak
  • 1 tl natuurlijk vanille-extract
  • ½ tl zout
  • ½ tl gemalen kaneel
  • ¼ tl gemalen nootmuskaat
  • 2 eieren
  • 140 g mini marshmallows

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2316.4 kJ / 553.6 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
60.5 g
Tłuszcz
33 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Błonnik
4.1 g
Sód
250 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy