Urządzenia i Akcesoria
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 porties
Składniki
Pecannotencrumble-topping
-
boter in blokjes, en iets meer om in te vetten115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak60 - 70 g
-
pecannoten gehakt85 g
-
bloem115 g
Zoete aardappelvulling
-
zoete aardappelen in halve manen (2,5 cm dik)680 g
-
water1110 g
-
boter in blokjes115 g
-
volle melk115 g
-
donkerbruine suiker naar eigen smaak30 - 60 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen kaneel½ tl
-
gemalen nootmuskaat¼ tl
-
eieren2
-
mini marshmallows140 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
250 mg
Białko
7 g
Kalorie
2316.4 kJ /
553.6 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
60.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
TM Basis
8 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Mango Dessert met Passie Fruit
10 min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Brak ocen
Pindakaas Crackers
35 min
Concord druivenparels met champagne
Brak ocen
Zoete aardappellasagne
1 godz. 20 min
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Ovenburger
1 godz. 45 min
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Coconut Dream
10 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3 godz. 45 min