Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 750 g appels, in vieren
- 100 g suiker
- 150 g rozijnen, sultana
- 500 g bloem
- 1 ½ zakje bakpoeder
- 1 el cacaopoeder
- 1 tl gemalen kaneel
- 200 g noten, volle, gemengd
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 926 kJ / 221 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Griekse varkensstoofpot
45 min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Sacher taart
3h
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Paddenstoelentaart
1h 30 min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35 min