Urządzenia i Akcesoria
Dim sum 'Shao mai'
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 2 godz.
40 pieces
Składniki
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)15 - 20 g
-
piece fresh ginger (opcjonalnie) peeled, cut into thin slices5 - 10 g
-
peeled raw prawns deveined270 g
-
plain flour for dusting
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil (30 g, see Tips)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
water500 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Brak ocen
Pad Thai noodles with prawns
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Vanilla ice cream
12 godz.
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Strawberry and rose water macarons
2 godz. 50 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Soy milk jellies with coffee syrup
3 godz. 55 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 godz. 50 min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 min