Urządzenia i Akcesoria
Tomato soup with ham and cheese wands
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portions
Składniki
Ham and cheese wands
-
unsalted butter cut into cubes and frozen100 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
fine salt1 pinch
-
chilled water50 g
-
cheddar cheese cut into pieces (2 cm)40 g
-
egg lightly beaten1
-
ham cut into pieces30 g
-
celery seeds1 tbsp
Tomato soup
-
brown onion cut into halves100 g
-
carrots cut into pieces130 g
-
celery stalks cut into pieces110 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter50 g
-
olive oil1 tbsp
-
dried bay leaf1
-
sea salt flakes to taste
-
white pepper¼ tsp
-
tomato paste100 g
-
fresh tomatoes cut into halves800 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
606.4 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1160.3 kJ /
276.3 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Chicken and sweet corn soup
30 min
Basil pesto
10 min
Minestrone
40 min
Cream of mushroom soup
20 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Tomato pasta sauce
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Classic mushroom risotto
30 min