![Beef stock paste Beef stock paste](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/09e7e0ba-2073-443f-816c-1996b3d5db25/Derivates/045148e1-91d3-482d-908e-45937f49771f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g extra virgin olive oil
- 300 g vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
- 1 garlic clove
- 100 g brown onion, cut into quarters
- 50 g tomato paste
- 4 sprigs mixed fresh herbs, of choice, leaves only (see Tips)
- 100 g rock salt
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 300 g beef mince
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 6169.9 kJ / 1474.6 kcal
- Białko
- 65.5 g
- Węglowodany
- 68.5 g
- Tłuszcz
- 102.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 29.8 g
- Błonnik
- 22.3 g
- Sód
- 39207.6 mg
Alternatywne przepisy
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55 min
Chicken stock paste
45min
Yellow duck curry (Adam D'Sylva)
26 godz. 25 min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Garlic and sage mash
30 Min
French onion dip
45min
Chicken laksa
30 Min
Swedish meatballs and mash
50 Min
Tomato passata
1h 40 min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15 min
Traditional sausage rolls
50 Min