
Urządzenia i Akcesoria
Beef stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
600 g
Składniki
-
extra virgin olive oil40 g
-
vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)300 g
-
garlic clove1
-
brown onion cut into quarters100 g
-
tomato paste50 g
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)4 sprigs
-
rock salt100 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
beef mince300 g
Wartości odżywcze na 600 g
Kalorie
1474.6 kcal /
6169.9 kJ
Białko
65.5 g
Tłuszcz
102.9 g
Węglowodany
68.5 g
Błonnik
22.3 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Sód
39207.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Browned beef mince
20 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1 godz. 30 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 godz. 10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chicken stock paste
45 min
Cooked mayonnaise
5 min
Hearty seafood chowder
45 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Lamb's fry with bacon
1 godz. 20 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min