Beef stock paste

Beef stock paste

4.9 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
600 g

Składniki

  • extra virgin olive oil
    40 g
  • vegetables (e.g. celery, carrots, leek), cut into pieces (see Tips)
    300 g
  • garlic clove
    1
  • brown onion cut into quarters
    100 g
  • tomato paste
    50 g
  • mixed fresh herbs of choice, leaves only (see Tips)
    4 sprigs
  • rock salt
    100 g
  • red wine
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • beef mince
    300 g

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 1474.6 kcal / 6169.9 kJ
Białko 65.5 g
Tłuszcz 102.9 g
Węglowodany 68.5 g
Błonnik 22.3 g
Tłuszcz nasycony 29.8 g
Sód 39207.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...