Wersje kompatybilne
Cestini di pane con asparagi e crema al Parmigiano Reggiano
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cestini di pane
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
Crema al Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 200 g di punte di asparagi
- 150 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 20 g di farina tipo 00
- 2 g di sale
- 20 g di burro
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 8.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 632.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3h
Asparagi in crosta
2h 15min
Millefoglie di patate, Parmigiano Reggiano e timo
55min
Bignè con crema di asparagi
1h 30min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2h 55 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1h 30min
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3sa 45 dk
Tiramisù pasquale
3h 30min
Zabaione con crumble di frutta secca
1h
Pizza 'nduja e caciocavallo
9 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min
Besciamella (TM6)
15min