Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di castagne secche sbucciate
- 1500 g acqua
- 5 g di sale grosso
- 25 g di burro
- 1 cucchiaio di miele
- fette di lardo, a piacere
- fette di pane nero, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 884.9 kJ / 211.5 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 36.8 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 0.8 mg
Alternatywne przepisy
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4sa 10 dk
Semolino dolce
1h
Zabaione (TM6)
15min
Castagne lesse
55min
Zabaione
15min
Caramello fango
20 min
Castagne al Rum
1440 godz. 40 min
Tonno di coniglio
48h
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11h
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1j 50 menit
Mini bonet
2h
Bonèt
2h