Torta zucca e Golden syrup al Varoma

Torta zucca e Golden syrup al Varoma

2.2 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 fette

Składniki

  • 80 g di Golden syrup (sciroppo di zucchero)
  • 300 g di polpa di zucca invernale a tocchetti (2-3 cm)
  • 180 g di burro a pezzi + q.b.
  • 3 uova
  • 240 g di farina autolievitante
  • 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 1000 g di acqua
  • gelato alla crema a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 4.4 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 23.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...