Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di olio di oliva
- 300 g di verdure miste (sedano, carote, porri), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di cipolla, in 8 spicchi
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 rametto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, rosmarino), le foglioline
- 100 g di sale grosso
- 30 g di vino rosso
- 1 foglia di alloro secca
- 300 g di carne trita di manzo
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Białko
- 65 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 90 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 1982 mg
Alternatywne przepisy
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4u. 10min
Dado di carne
45 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Dado di carne
45 min
Dado di carne
45 min
Primo sale
13 godz. 30 min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9h
Guinness stew (spezzatino alla birra) (TM6)
4h 20 min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Spezzatino di carne con polenta
4h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Brasato ai funghi
6u.